Saturday, 26. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Championship, najava,predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Engleskoj drugoj ligi.

Mi smo za vas spremili najave nekoliko mečeva, sa predlozima za klađenje.

13:30h Konvetri-Luton

Koventri je u novu sezonu ušao dosta loše. Pretodne dve godine su završavali u gornjem delu tabele, oko mesta koje vodi u plej of i svi su se nadali da bi ove godine mogao da bude napravljen i korak dalje, tj da se dođe do same završnice. Međutim, svega 9 osvojenih bodova iz 11 mečeva na startu šampionata odvelo je sve u suprotnom smeru. Sada, njihovi navijači ne da se ne nadaju plej ofu, nego sada i sa pravom strepe da li će njihov klub opstati u ligi. Moraju mnogo toga da promene, kako u napadu, tako i u odbrani. Oni igraju napadački fudbal, pritiskaju oni rivale,ali im je realizacija prilika dosta loša i na tome mora da se poradi. Sa druge strane, odbrana je ta koja prima golove na gotovo svakom meču što takođe nije dobar podatak.

Njima u goste dolazi ekipa Lutona. Luton u ovo kolo ulazi nakon poraza od Sanderlenda. Nikako da krenu sa serijom dobirih rezultata tj serijom koja bi ih odvela u gornji deo tabele koji je uostalom i cilj ove godine. Luton je tim koji ima najviše ambicije. Žele po svaku cenu da se vrate u Premijer ligu,ali se čini da će to biti mnogo teško, makar po prikazanom. Velika je razlika između napada i odbrane. Napad im deluje dobro, postižu golove gotovo redovno,ali sve to pada u vodu zbog njihove odbrane koja je dosta loša i prima iste gotovo na svakom meču. Jednostavno u ovakvoj ligi morate biti perfektni ukoliko želite da uradite nešto, ovde se svaka greška skupo plaća.

Prognoza: Mislim da bi mogli da vidimo jedan otvoren meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.63


16h Sanderlend-Oxford

Sanderlend u ovo kolo ulazi kao lider na tabel. Oni imaju 2 boda prednosti u odnosu na Barnli u čak 7 u odnosu na poslednjeplasiranu ekipu koja ide u plej of,tako da se može reći da su na dobrom putu da se na kraju nađu u trci za Premijer ligu.Niko nije očekivao ovakav njihov start,pa čak ni njihovi navijači,ali on se dogodio. Ne samo da su prvi na tabeli,Sanderlend je i ekipa koja je,do sada,postigla najviše golova u ligi,imaju jednu od najboljih odbrana,zaista sve deluje jako dobro. Kod kuće igraju sjajno, napadaju rivala od samog starta meča i zaista nema sumnje da će tako igrati i na ovom meču. U ovo kolo ulaze nakon jako bitne pobede na gostovanju Lutonu. Ta pobeda im je dodatno podigla samopouzdanje.

Njima u goste dolazi ekipa Oksforda. Oksford je novajlija u ovoj ligi. Njihov prvenstveni cilj je da ovde opstanu, a kako su krenu, itekako su na dobrom putu da to i učine. Oksford je tim koji igra znatno bolje na svom terenu nego na strani. Čini se da su kao aspolutni prioritet i stavili da osvajaju bodove na domaćem terenu, a na strani ako se nešto izvuče ok, ako ne ide se dalje. Oksford je tim koji igra otvoreno. Oni u svaki meč ulaze sa dosta spuštenijim gardom, nekako dosta odskaču od timova u ovoj ligi, primenjuju stil koji ih je i doveo dovde tj stil koji im je doneo titulu u Ligi 1. Upravo zbog takvog stila igre njihovi mečevi su i dosta efikasni. Dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju,ali sve dokle god im to donosi mesto koje ih ostavlja u ovoj ligi, oni neće odstupiti. Čini se da će i doći do svog cilja, jer ima dosta ekipa koje su mnogo manje kvalitetne od njih, makar za sada, ali duga je sezona.

Prognoza: Domaćin je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.60


16h Barnli-QPR

Ovde ćemo kratko. Barnli je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, žele da se vrate u Premijer ligu i potrebne su im pobede na domaćem terenu. Tim su koji igra izuzetno čvrste mečeve, tako da ne bi trebalo da vidimo mnogo golova.

Predlog 1 @ 1.68, možete povezati i sa 1 i 0-4 golova @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje