subota, 05. oktobar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship, najava, predlozi za klađenje (Subota)

Nastavljamo i sa predlozima za Čempionšip.

Danas je na programu zaista dosta zanimljivih mečeva i mi smo za vas spremili nekoliko predloga.

13:30h Barnli-Preston

Barnli u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni su pobedom u prethodnom kolu nad Plimutom, nastavili seriju mečeva bez poraza. Serija je sada otišla na 5 mečeva i to im je donelo skok na tabeli. Oni se trenutno nalaze na drugom mestu sa dva boda manje od lidera na tabeli. Barnli je krenuo dosta dobro u ovoj sezoni i već su se nekako apostrofirali kao jedni od najvećih favorita za ekspresni povratak u Premijer ligu. Barnli se pokazao kao jedna jako tvrda ekipa. Imaju drugu najbolju odbranu u ligi sa samo 4 primljena gola,jako ih je teško “ probiti “. Sa druge strane napad je sasvim solidan i postiže nekih 1 do 2 gola po meču. Nekako, prava takmičarska ekipa, ekipa koja igra na rezultat, nećete od njih videti lepršavu igru, ne od njih ćete videti mečeve na bodove. Pogotovo su dobri i efikasni na domaćem terenu.

Preston nije počeo novu sezonu baš najbolje. Previše izgubljenih mečeva i protraćenih bodova. U ovo kolo ulaze nakon jedne jako velike pobede nad Votfordom, pobede koja im je donela prekid serije bez pobede,ali i pobede koja im je donela skok na tabeli tj beg iz opasne zone. Glavni problem Prestona ove sezone jeste odbrana. Jako mnogo golova primaju, a to nije dobra vest pred ovo gostovanje. Nije im ni napad toliko dobar, postigli su ukupno 7 golova, od toga 3 u prethodnom meču, što samo pokazuje koliko su bili neefikasni u prethodnom delu. Ipak, svi u Prestonu se nadaju da im je ova utakmica sa Votfordom prekretnica u nastavku sezone i da sve ići na bolje.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovom meču i mislim da bi mogli da postignu dva gola na meču.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.93


13:30h Norvič-Hull

Norvič je u ovu sezonu ušao dosta loše. Vezali su par loših mečeva tj poraza i svi su pomislili da će ovo biti još jedna promašena sezona. Međutim,situacija se značajno promenila. Norvič je znatno podigao nivo igre i u poslednja tri kola osvojio čak 7 bodova. Najviše je podigao nivo igre njihov napad. Norvič u poslednje vreme postiže zaista mnogo golova i jedni su od najefikasnijih u samoj ligi. Sa druge strane,odbrana malo kaska tj retki su mečevi gde ne prime makar jedan gol,što ih stavlja među timove čiji su mečevi jako efikasni. Takođe,Norvič je tim koji igra jako dobro na domaćem terenu. Imaju seriju od čak 19 mečeva na kojima nisu izgubili,što je zaista sjajno. Pred njima je težak izazov jer im gostuje Hull.

Hul se nalazi u sjajnoj formi. Slična situacija kao i sa Norvičem. Novi trener na početku sezone i naravno, trebalo je vremena da se tim privikne na stil igre. Sledstveno tome vezali su dosta loših rezultata,ali kako su se kockice posložile tako su i oni krenuli znatno bolje. U seriji su od 3 meča na kojima su pobedili i jedini su u ligi sa takvim skoro. Dakle,može se reći da su u najboljoj formi u ligi. U ovo kolo ulaze nakon sjajnog preokreta protiv Svonsija. Zajedničko za sve ove pobede jeste efikasan napad. Napad Hula je zaista proigrao i postiže na svakom meču preko 2, gola. Odbrana prima makar po jedan gol,što nije problem dokle god je napad ovakav.

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi mogao da nam donese dosta golova i to na obe strane.

Predlog: GG @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje