subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Čempionšipu, a samim tim i naše najave za istu.

Za danas smo vam spremili zanimljive predloge.

16h Barnli-Kardif

Povratnik u Čempionšip, Barnli je jako dobro otvorio sezonu. U želji da se što pre vrate u Premijer ligu, pojačali su tim pred početak sezone. Dovedeni su kvalitetni igrači, poput Veghorsta, reprezentativca Holandije i napadača Mančester Junajteda. Takva pojačanja su odmah i napravila razliku na terenu, pa je Barnli u prvom kolu ubedljivo slavio protiv još jednog bivšeg učesnika Premijer lige, Lutona i to sa 4-1. Odigrao je Barnli savršeno meč i time pokazao koje su mu ambicije u ovoj sezoni.Domaći teren im je uvek bio jača strana, tako da će na ovom meču pokušati da nastave pobedonosni niz. Očekujem ofanzivnu igru Barnlija od samog starta meča, a to bi moglo da donese golove.

Njima gostuje ekipa Kardifa. Kardif nije počeo baš najbolje, jer su u prvom kolu poraženi i to sa 2-0 od Sanderlenda. U toku nedelje su se popravili pobedom u Liga Kupu. Kardif je tokom letnjeg prelaznog roka poprilično promenio tim, bilo je jako mnogo odlazaka i dolazaka i nekako je i za očekivati da oni na početku sezone ne budu na nekom maksimalnom nivou, jer još i sam trener traži dobitni sastav. Videlo se to jer su u Liga Kupu igrali sa totalno drugačijim sastavom. Kardif je generalno jedna čvrsta ekipa, nisu tim na čijim mečevima možete da vidite previše golova i čini se da će to biti slučaj i ove sezone.

Prognoza: Domaćin je napravio zaista kvalitetan tim i mislim da su jedni od glavnih favorita za osvajanje ove lige. Upravo zbog toga moraju dobijati mečeve kao domaćini. Napad im je zaista sjajan i mislim da bi tu svu svoju snagu mogli da pokažu na ovom meču.

Prognoza: domaćin 2+ @ 1.55


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje