subota, 28. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Čempionšipu.

Na programu je jako mnogo mečeva, a mi smo za vas spremili najavu dva duela, naravno, tu su i predlozi za klađenje.

13:30h Blekburn-QPR

Nakon silovitog završetka prethodne sezone, Blekburn je nastavio u istom ritmu i u ovoj. Iako su prodali najboljeg strelca, Smodiša u Ipsvič, to ih nije omelo da i u ovoj sezoni igraju jako dobro. Pogotovo je dobar njihov napad, gotovo na svakom meču postižu po jedan ili više golova, tj meč prethodnog kola protiv Prestona je prvi gde nisu postigli niti jedan pogodak. Nema sumnje da će na ovom meču krenuti još silovitije ka golu rivala kako bi nastavili sa pogotcima. Kod kuće igraju mnogo bolje i mnogo efikasnije nego na strani i to je jedan od glavnih aduta pred ovaj meč. Naravno, ova dobra igra im je donela i gornji deo tabele i sada je na njima da nastave u istom ritmu i zadrže to mesto. Za tako nešto im je potrebna pobeda na ovom meču.

Njima gostuje ekipa Kvins Parka. Kvins Park nije počeo tako dobro ovu sezonu. Oni se trenutno nalaze na sredini tabele, a u ovo kolo ulaze nakon još jednog remija, sada protiv Milvola.Namerno sam napisao “ još jednog remija “, jer su u poslednjih 5 kola, čak 4 puta remizirali. Kvins Park je tim koji igra otvoreno, oni napadaju rivala i to im donosi golove,ali isto tako donosi i rivalima prilike da postignu iste. Uostalom, otuda i veliki broj remija.  U gostima su nešto slabiji nego na domaćem terenu i to sigurno nije dobar podatak pred gostovanje rivalu kakav je Blekburn.

Prognoza: Domaćin je bliži pobedi,ali bi mogli videti dosta golova i to u mreži gostiju.

Predlog: domaćin 2+ @ 2.05


16h Lids Junajted-Koventri

Lids je u sezonu ušao sa velikim tj najvećim ambicijama, a to je da se vrate u Premijer ligu. Sezonu su počeli sasvim solidno i nakon 6 odigranih kola se nalaze u gornjem delu tabele,ali sa čak 8 bodova zaostatka za liderima šampionata. Igra Lidsa nije toliko dobra, tj nije toliko lepršava i ubedljiva kakvu su svi očekivali,ali bitna stvar je da su rezultati tu. Lids od početka sezone bukvalno odrađuje mečeve. Oni dobijaju rivale sa 1 do 2 postignuta gola. Dobra stvar je jaka odbrana koja ne prima golove, vrlo su retki mečevi gde oni primaju golove i to je sigurno jedna od glavnih stavki zbog čega su dobri. Mogu slobodno reći jedna čvrsta takmičarska ekipa, dosta čudno za ovo takmičenje koje je generalno dosta efikasno i otvoreno,ali eto Lids pokazuje da može i ovako da se igra.

Koventri u ovo kolo ne ulazi u najboljem raspoloženju. Koventri u ovo kolo ulazi nakon još jednog poraza i trenutno su u nizu od 4 meča bez pobede. U ta 4 kola su osvojili svega 1 bod, što je zaista malo. Ukupno imaju 5 bodova i to im je donelo pad na tabeli, pa se sada nalaze u donjem delu u blizini zone ispadanja. Glavni problem Koventrija jeste odbrana. Odbrana Koventrija prima golove na gotovo svakom meču, pogotovo na strani i to sigurno nije podatak kojim se mogu pohvaliti pred ovako teško gostovanje. Nije ni napad ništa bolji,muče se i u tom delu tima, uostalom zbog toga su i tako nisko na tabeli. Ukoliko žele da izbegnu borbu za opstanak,moraće mnogo toga da promene.

Prognoza: Domaćin je veliki favorit i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih pogodaka.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje