četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Championship, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Engleskoj drugoj ligi.

Mi smo za vas spremili nekoliko veoma zanimljivih najava, sa predlozima za klađenje.

13:30h Oxford-Stoke

Novajlija u ligi, ekipa Oksforda, krenula je furiozno u novoj sezoni. Nakon 4 kola imaju 6 osvojenih bodova. Po dva poraza i dva trijumfa. Zaista dobar skor za novajliju i ekipu kojoj je cilj da ostane u ligi. Ono što je posebno impresioniralo, jeste njihova igra. Oksford je od starta sezone pokazao kakvu igru od njih možemo da očekujemo. Oni su tim koji igra otvoren, napadački fudbal. Vole ofanzivnu igru i igraju tako tokom celog meča. Ovakav stil igre im donosi dosta datih golova,ali isto tako donosi i dosta primljenih golova, tako da smo se od njih od starta meča nagledali efikasnih mečeva. Oni trenutno u ligi igraju najefikasnije mečeve i definitivno su tim koji vredi gledati. Sad, dokle god im ovakva igra donosi rezultate nema sumnje da neće odustajati od iste.

Njima gostuje ekipa Stouka. Stouk je po broju bodova na deobi pozicije sa Oksfordom, oni su takođe na 4 meča osvojili 6 bodova, dakle isto 2 pobede i dva poraza,ali je njihov stil igre totalno drugačiji. Za razliku od Oksforda koji igra otvoren fudbal, Stouk je ekipa koja igra dosta čvrsto. Na 4 meča su postili svega 3 pogotka,ali isto tako primili su svega 5.Oni su jedna takmičarska ekipa, ekipa koja igra na rezultat i ekipa koja bi po kvalitetu ekipe mogla da završi na sredini tabele. Mislim da će to biti njihov maksimum ove sezone,ali i nešto što su i sami sebi postavili kao cilj.

Prognoza: Duel dva tima suprotnih stilova igre bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.73


16h Blekburn-Bristol

Blekburn je nastavio tamo gde je stao prethodne sezone. Pred sam kraj sezone,Blekburn je promenio trenera i zaigrao mnogo bolje. U poslednja tri kola u sakupili 7 bodova i time najavili da bi ove sezone mogli mnogo bolje i zaista je tako. Nakon 4 odigrana kola oni imaju 8 osvojenih bodova i što je još bitnije bez poraza su. Iako im je najbolji strelac Smodiš, otišao u Ipsvič, njihov napadački stil igre se nije promenio. Oni su u 4 kola postigli čak 9 golova i time pokazali da poseduju sjajan napadački potencijal. Što se tiče odbrane, e tu ima prostora za napredak, jer su retki mečevi gde ne primaju golove. Upravo zbog toga smo od njih na startu sezone videli dosta efikasnih mečeva.

Njima gostuje ekipa Bristola. Bristol je pred reprezentativnu pauzu doživeo jedan jako težak poraz od Derbija sa 3-0 i time u jako lošem raspoloženju otišao na pauzu. Sada se nalaze na sredini tabele i ovaj meč je dosta specifičan za njih. Pobeda bi ih odvela u gornji deo tabele, a poraz bi ih poslao na dno i plus bi poraz dodatno pogoršao celokupnu situaciju u timu. Što se tiče igre, odbrana je veliki problem. Bristol prima dosta golova, nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu od starta takmičenja. Sa ovakvom odbranom, napad teško da može išta da učini.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje