Saturday, 19. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Championship, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Engleskoj drugoj ligi.

Na programu je dosta mečeva, a mi smo izabrali najzanimljivije.

13:30h Kardif-Plimut

Kardif je počeo sezonu jako loše, vezali su nekoliko poraza i to je dovelo do smene trenera. Kao privremeno rešenje je postavljen Riza,ali niko nije mogao da očekuje da će on kao privremeno rešenje, postati i trajno. Riza je od preuzimanja kluba na 3 meča osvojio 4 boda i to jedina 4 boda koja je Kardif osvojio od starta. Upisao je i prvu pobedu i to baš na domaćem terenu i to je sigurno pozitivno uticalo na vlasnike kluba da mu ukažu priliku. Proigrao je Kardif, pre svega u napadu koji je jako štucao i koji je i dalje najgori deo tima sa svega 4 postignuta gola. Ipak, kada uporedimo sa početkom sezone, sada mnogo više napadaju, stvaraju šanse, a doćiće i golovi. Odbrana je takođe dosta loš deo tima. Imaju 18 primljenih golova i jedni su od najgorih po tom parametru i tu Riza mora još mnogo da radi.

Njima u goste dolazi Plimut na čelu sa Vejnom Runijem.Plimut je takođe jako loše startovao,ali dolaskom Runija proigrali su, slično kao i domaćin sa Rizom. Od dolaska Runija Plimut je počeo da pobeđuje. U ovo kolo ulaze nakon pobede nad Blekburnom i to na domaćem terenu. Plimut je tim koji igra napadaćki fudbal. Oni napadaju rivale od prvog do poslednjeg minuta. Ovakav stil igre im je doneo dosta golova, ali isto tako je doneo i njihovim rivalima dosta golova, jer odbrana Plimuta nije najbolja.Ipak, bitno je da im ovakav stil igre trenutno donosi bodove i mislim da ga neće menjati sve dokle god je to tako.

Prognoza: Duel dve ekipe koje nemaju baš najjače odbrane bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.68


13:30h Luton-Votford

Povratnik u niži rang, ekipa Lutona nije krenula baš najsjanije. Iako su oni sebi kao cilj postavili ekspresan povratak u Premijer ligu, sam start sezone je pokazao da to neće biti tako lako. Šta više, oni su nakon lošeg starta, toliko daleko od mesta koja vode u viši rang, da je isuvišno i pomišljati na to. Zaista su loše startovali,ali kako vreme odmiče tako oni podižu formu tj počinju da osvajaju bodove,ali je liga takva,gde svaki loš ishod se kažnjava,pogotovo kada imate tako visoke ambicije. Luton je tim koji ima kvalitetan napad i to se vidi. Retki su mečevi na kojima oni ne postižu golove,ali je odbrana ta koja pravi ogromne probleme. Luton je od starta primio jako mnogo golova, može se reći čak i nedopustivo mnogo i to im je donelo ovako lošu poziciju na tabeli.

Njima gostuje ekipa Votforda.Votford na čelu sa Kleverlijem je počeo i više nego dobro. Oni se trenutno nalaze na 6tom mestu, mestu koje vodi u plej of i nema sumnje da bi bili prezadovoljni kada bi tu i završili. Votford je jedna prava domaćinska ekipa. Oni većinu svojih bodova osvajaju na domaćem terenu, dok su na gostovanjima drastično slabiji. U seriji su od tri poraza na gostovanjima i nema sumnje da je to segment na kojem Kleverli mora da poradi. Što se tiče stila igre,pa Votford je tim koji igra efikasne mečeve. Oni imaju isti broj postignutih i primljenih golova, po 14. Što samo ukazuje na to koliko otvorenim stilom igre oni igraju, što je svakako jako lepo za gledanje pre svega.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan duel.

Predlog: 3+ @ 1.68


16h Stouk-Norvič

Ovo bi mogao da bude još jedan efikasan meč.

Predlog: 3+ @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje