petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac pristigao na „Etihad“

Prvak Premijer lige – Mančester Siti u svoje redove je doveo brazilskog reprezentativca – Savio Moreira de Oliveiru poznatijeg sao kao Savinjo.

Radi se o fudbaleru koji ima samo 20 godina, igra na mestu krilnog napadača i dolazi u transferu vrednom 25 miliona eura (plus potencijalni bonusi u visini od 15 miliona eura) iz francuske ekipe, Troa. Talentovani ofanzivac je sa upravom „Građana“ ugovorio saradnju do leta 2029. godine. Odabrao je dres sa brojem 26.

„Tako sam srećan što se pridružim Mančester Sitiju, šampionu Premijer lige i pobedniku Svetskog klupskog prvenstva. Svi znaju da su trenutno najbolji tim na svetu, tako da je za mene veoma uzbudljivo biti ovde. Uzbuđen sam zbog prilike da radim pod Pepom Gvardiolom, jednim od najvećih trenera ikada, i neko ko će mi pomoći da se još više poboljšam. Proveo sam sjajno vreme u Španiji i radujem se novom izazovu da igram u Premijer ligi i pored nekih od najboljih igrača na svetu. Jedva čekam da upoznam navijače i svoje nove saigrače“, rekao je Savinjo.

Brazilac je minulu sezonu proveo na pozajmici u dresu španske Đirone, za koju je postigao 11 golova i ostvario 10 asistencija na 41. odigranoj utakmici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje