nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Gosti promenili čitav tim, a prošle sezone primili najviše golova van svog terena

Danas nas očekuje drugo kolo nižih liga Nemačke, a od 19 časova, mladi tim Bajern Minhena, dočekaće tim Ansbah.

U prošloj sezoni, Bajern II je završio na 6.mestu lige sa 14 pobeda, 12 remija i 8 poraza uz gol razliku 60:46. Na svom terenu su igrali jako dobro i zabeležili su samo 2 poraza, uz 7 remija i 8 pobeda uz gol razliku 36:22. Tim je donekle izmenjen, Kern kao najbolji igrač prošle sezone je i sada tu, ali svakako da su u timu igrači na koje Bajern najozbiljnije računa i za seniorski sastav pa kvalitet nije sporan. U prvom kolu savladali su u gostima Burghauzen 0:1.

Sa druge strane tim Ansbah je prošlu sezonu završio nešto iznad zone ispadanja, na 13.mestu sa skorom 11 pobeda, 6 remija i 17 poraza uz gol razliku 48:61, bili su treća najlošija odbrana lige. Što se tiče gostovanja skor 3-3-11 i gol razlika 15:43, što ih stavlja na mesto najgore odbrane lige kada se radi o gostovanjima. Oni su odigrali katastrofalne pripreme, a i u prvom kolu lige su poraženi 1:4 od Nirnberba II. Na ovom meču će faliti puno važnih igrača poput kapitena Ditriha, defanzivaca Abadijeva, Abdenura, potom veznjaka Delbojraza, Šelhorna i Krigera, kao i prvog strelca iz prošle sezone Spera.


Prethodna dva domaćinstva protiv ovog tima, Bajern je slavio 4:2 i 4:1


Danas verujemo u novu ubedljivu pobedu domaćina, a predlozi o kojima možete da razmislite su 1-1&3+ po kvoti 1,85, kao i domaćin 1+1P&3+ po kvoti 1,70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje