Thursday, 24. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

Beogradski “crno-beli” poraženi od italijanskih “crno-belih”

KK Partizan je u sredu veče pred punom Beogradskom Arenom svojih navijača pretpreo poraz od italijanskog viceprvaka, Virtus Bolonje (69:70) u okviru 5. kola Eurolige.

“Crno-beli” su imali prednost tokom velikog dela utakmice, ali su “poklekli” u poslednjoj deonici u kojoj su postigli samo 8 poena. Pritom, imali su dva šuta za pobedu na kraju, ali nisu ih pogodili.

U taboru srpskog predstavnika najefikasniji su bili – Tajrik Džons sa 20 i Ife Lundberg sa 14 poena. Kod gostiju sjajan je bio – Vil Klajburn za 27 poena, dok je Ajzea Kordinije dodao 12 poena.

“Jedna lopta je odlučila, a mnogo toga se dogodilo u poslednjoj deonici. Imali smo problem u skoku, to je problem i moramo da radimo na tome. Bilo je i situacija kada smo dobro odigrali, ali ljudi će uvek da gledaju zadnju odbranu i zadnji napad. Analiziraćemo sve”, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Potencijalni problem za “crno-bele” može da predstavlja potencijalna ozbiljnija povreda – Karlika Džonsa, koji će u toku sutrašnjeg dana biti na snimanju.

KK Partizan sada ima skor od dva trijumfa i tri poraza, a u narednom kolu Eurolige ponovo na svom terenu dočekuju francuskog šampiona, Monako.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje