petak, 20. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Bafalo Bilsi – Majami Dolfinsi – Najava utakmice iz predlog za klađenje

Osmo kolo NFL šampionata donosi divizijski duel između Bafalo Bilsa i Majami Dolfinsa. U ovaj meč ova dva tima ulaze sa različitim rapoloženjem. Bafalo je na skoru 4-2 i čvrsto drži prvo mesto u diviziji, dok je Majami na 1-6 i izjednačen je sa jadnim Džetsima.

Bafalo je prethodne nedelje izgubio dobijen meč protiv Tenesija. Glavni trener Bilsa Šon Mekdermont je rešio da se kocka iako je realno gledano imao produžetak u rukama. Džoš Alen se na tom poslednjem pleju okliznuo i Tenesi je nekako uspeo da se odbrani.

Ipak, taj poraz ne brine mnogo. Bafalo je i na toj utakmici izgledao dobro. Odbrana možda i ne tako, ali napad je bio vrhunski. Alen je bez većih problema pronalazio svoje mete, osvajao je teren kao od šale i ne sumnjajte da će taj scenario biti i na ovoj utakmici.

Sa druge strane Dolfnsi tonu i samo tonu. Prošle sezone su radili sjajan posao, ali ove sezone su možda i najveće razočaranje. Mnogo sumnji i crnih misli ima tamo. Mnogi navijači su nezadovoljni glavnim trenerom, konstsantne su priče oko trejdovanje Tua Tagovailoe koji očigledno nije doneo ono što se očekivalo. Odbrana je popustila, i Majami gubi utakmice. Nekako, mnogo loših stvari je zadesilo Majami i sada idu na noge Bafalu koji želi da se vrati na pobednički kolosek.

Zaista, kada se sve stavi na papir ne vidimo niti jedan scenario u kojem bi Majami ovde mogao nešto da napravi. Apsolutno, u svakom segmentu igre Bafalo je za klasu jači tim. U prvom ovosezonskom meču Bafalo je dobio sa 35:0, nemojte sumnjati da će danas biti bilo šta drugačije.

Predlog za klađenje: Bafalo više od 30,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji je nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje