nedelja, 08. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Pune: Predlog za klađenje – 6. Februar

Ove nedelje su na rasporedu čak tri ATP turnira. Ponuda je vrlo obilata, ali u ovih par dana nije bilo parova koji su nam bili primamljivi, pa smo se odlučili za malu pauzu. Turniri su daleko odmakli pa se mogao i pogledati pokoji meč na osnovu kojih smo mogli videti ko dobro igra i kakve ambicije ima. Slede veoma jaki turniri pa ovi iz vrha vrlo često kalkulišu što ovi slabije rangirani mogli da iskoriste.

Jedan od takvih igrača je Italijan Roberto Markora koji će za plasman u četvrtfinale igrati protiv Franczua Benoe Pera. Francuz je nominalno favorit sa kvotom 1,5 ali ima dosta razloga zbog kojih bi moglo doći do iznenađenja.

Markora je prikazao fantastičan tenis u dosadašnjem delu turnira. On je morao da igra kvalifikacije koje je prošao bez ikakvih problema. Nakon toga, u prvom kolu je igrao protiv Čeha Rosola kojeg je dobio takođe sa 2:0.

Primetno je da je Markora zdrav što je najbitnije. Kada je zdrav on je zasigurno među boljim igračima na čelendžer nivou. Servis ga služi fenomenalno, a verovali, ili ne u ova tri meča je pružio samo jednu brejk loptu. Servis ga služi fenomenalno, a ovi uslovi u Indiji su super brzi što pogoduje njegovoj igri.
Dakle, iz svega ovoga se može zaključiti da je Markora u dobrom ritmu i da ima čemu da se nada.

Sa druge strane će biti Benoa Per „ludi“ Franucuz od kojeg možete sve da očekujete. Čudna je njegova odluka da zaigra u Puneu kada se u isto vreme igra u turnir u Monpeljeu. Ono na šta mi idemo jesu njegove ambicije na ovom turniru. Mi sumnjamo u njih, jer već naredne nedelje se igra veoma jak turnir u Roterdamu koji spada u seriju 500. Beona Per je tamo prijavljen pa nismo sigurni koliko želi da se zadržava ovde. Put od Indije do Holandije nije kratak, treba se aklimatizovati, džet leg i sve ostalo pa nas apsotluno ne bi začudilo kada bi Per ovde lagano izgubio. On je generalno sklon tome da protiv lošijih igrača igra bez obaveza, da greši u kontinuitetu. To mu svakako nije strano, pa treba obratiti pažnju na to.

Lista igrača u glavnom žrebu turnira u Roterdamu:

https://www.abnamrowtt.nl/en/players

Naše mišljenje je da će Markora da se i te kako pita za ishod ovog meča. Za njega je ovo sjajna šansa da ode u četvrtfinale i zaradi velike poene koji će mu pomoći da se podigna na ATP listi. Za Pera je ovo samo još jedan turnir u nizu, a sledeće nedelje se igra mnogo važniji i jači. Apsolutno ima rezona probati na Markoru, jer igra dobro i kvota je vrhunska.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep Markora +3,5 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje