utorak, 17. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri 08. Septembar

Nastavljamo i sa predlozima za kornere.

Za danas smo vam spremili dva predloga iz lige nacija.

18h Danska-Srbija

Jedan jako zanimljiv, za nas najzanimljiviji meč. Duel naše selekcije i Danske. Eto posle svega par meseci ponovo duel ove dve ekipe.

Danska je reprezentacija koja igra ofanzivno, oni su tim koji voli da napada i voli da pritiska rivala. Stil im je takav da šutiraju iz svih mogućih pozicija, igraju jako direktno i to često donosi veliki broj kornera.

Jednostavno, ovakav stil igre koji igraju teraju protivnike da izbacuju lopte u kornere ili iz tih šuteva lopta se odbija u korner.

U prvom kolu sa Švajcarcima su napravili 6 kornera, a kada pogledamo prethodni meč sa našom selekcijom na Evropskom, tamo su napravili 8 kornera.

Predlog: Danska više od 5.5 kornera @ 1.87 meridijan


18h Slovačka-Azerbejgdžan

Još jedan zanimljiv meč je pred nama.

Slovaci u ovaj meč ulaze nakon minimalne pobede nad Estonijom. Dominirali su oni tokom celog tog meča,ali eto tek na kraju su uspeli da postignu gol.

Upravo ta dominacija i veliki broj napada i oslikava njihov stil igre. Oni su tim koji voli tako da igra. Pokazali su to i na EURU. Iz takve igre proizilaci i veliki broj kornera.

Na pomenutom meču sa Estoncima napravili su ukupno  7 kornera, a njihov rival 1. Danas, kada igraju pred svojim navijačima, očekujem još veće brojke jer bi trebalo da igraju još ofanzivnije.

Što se tiče gostiju, oni jesu autsajderi,ali su tim koji će itekako tražiti svoju šansu, jednostavno oni su tim koji uvek teško proda svoju kožu, tako da bi mogli i oni par kornera da naprave, čisto da poguraju ovaj tip.

Predlog: više od 8.5 kornera @ 1.57 meridijan i soker

Slovačka više od 5.5 kornera @ 1.64 meridijan je isto dobra opcija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje