nedelja, 22. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

22:00 Dallas Mavericks – Sacramento Kings

Večeras od 22h će se u Teksasu, u American Airlines Centru sastati domaći Dallas i gosti iz Kalifornije – Sacramento Kingsi.

Ovo će biti drugi meč ovih rivala ove sezone, nakon što su odigrali meč takođe na istom parketu 7.12. Tada je slavila ekipa Kingsa i to dosta ubedljivo 120-89.

U odnosu na taj meč, desila se jedna bitna razlika s obzirom da neće igrati 2 igrača koja su ukupno postigla 29 poena u tom meču – Rudy Gay i Omri Caspi. Naročito je bitan Rudy Gay kao značajan igrač startne petorke koji beleži u proseku 18,6 poena i 6,2 skoka, a takođe i svojom dužinom može da parira krilnim igračima Dallasa.

Sa druge strane za Maverickse će ovoga puta biti aktivan Seth Curry koji donosi određenu dozu energije kada uđe sa klupe za Dallas.

Projektovane petorke za večeras:

Mavericks: Deron Williams, Wesley Matthews, Harrison Barnes, Dorrian Finey Smith, Salah Mejri

Kings: Darren Collison, Garrett Temple, Ben McLemore, DeMarcus Cousins, Kosta Koufos.

Ukoliko Kingsi krenu sa McLemorom na krilu, Harrison Barnes će imati izuzetnu visinsku prednost nad njim, dok bi u reketu Dallasa mogao da dominira DeMarcus Cousins posebno kada u igru uđe sa klupe Dallasa Powell.

Sacramento je možda blagi favorit, ali Dallas diže formu u poslednje vreme uprkos porazu od Utah Jazz u poslednjim sekunda meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje