ponedeljak, 23. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

21:30 Vašington vs LA Klipers

Večeras od 21:30h po našem vremenu, ekipa Vašington Vizardsa dočekuje ekipu Los Anđeles Klipersa.

Vizardsi trenutno igraju svoju najbolju košarku u sezoni, uprkos negativnom rekordu pobeda i poraza (11-14). Napokon su pružili sjajnu ofanzivnu partiju u poslednjem meču protiv Detroita, postigavši 122 poena.
To je bila njihova druga uzastopna pobeda, a četvrta u poslednjih 5 mečeva. Džon Vol i Bredli Bil su postigli po 25+ poena (Vol 29, Bil 25), 15 asistencija ukupno, i samo jednu prodatu loptu.

„Mislim da polako ulazimo u ritam, i da shvatamo šta želimo da radimo na oba kraja terena. Još uvek se ne nalazimo tamo gde priželjkujemo, ali vidim napredak“ – dodao je trener Vašingtona, Skot Bruks.

Sa druge strane, Klipersi predstavljaju jedan od najboljih timova ove sezone u ligi, a to pokazuje i poslednji meč, u kojem su trijumfovali protiv ekipe Majami Hita.
Trenutni skor ove ekipe je 20-7. Zauzimaju drugo mesto u ligi po efikasnosti odbrane, dopuštajući tek 101.3 poena u proseku na 100 poseda.

Od bitnijih izostanaka, samo je krilo Klipersa Luk Mba a Mute pod znakom pitanja zbog povrede ramena.

Klipersi su slavili u 4 od poslednjih 5 mečeva sa Vizardsima. Kvota na domaćina je 2.60, na gosta 1.55.
Da li će podignuta forma i domaći teren pomoći ekipi iz prestonice SAD da iznenadi Kliperse, ili će ipak Grifin, Pol i družina nastaviti svoj niz pobeda?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje