četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Vojvodina dovela poslednje pojačanje

U Vojvodinu je u smiraj prelaznog roka stigao Lazar Ranđelović, kog su već neko vreme „pikirali“ da dovedu. Potpisao je trogodišnji ugovor sa novosadskom „starom damom“.

Na zvaničnom sajtu Vojvodine, između ostalog, piše sledeće.

Tokom karijere nastupao je za Car Konstantin, Dinamo Vranje, kao pozajmljeni igrač iz Radničkog, da bi leta 2018. prešao u grčki Olimpijakos, ali je ostao na „Čairu“ još godinu dana. U debitantskoj sezoni u dresu Olimpijakosa bio je standardni član ekipe, te je učestvovao u pohodu ka Ligi šampiona. U kvalifikacijama je dao dva gola, a u toj sezoni 2019/20 bio je standardni prvotimac, odigrao je 31 utakmicu uz učinak od šest golova i dve asistencije.

Nakon toga, usledio je niz pozajmica u Leganes, Ural i Rubin Kazanj, iz kog se ovog leta vratio u Atinu. Ranđelović je odlučio da ovog leta napusti Olimpijakos, te je nakon odrađenih lekarskih pregleda potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

On je poslednje pojačanje Vojvodine ovog leta, a do sada su došli – Kolins Sičendže, Lukas Baros, Mihai Butean, Lazar Nikolić, Marko Mladenović, Marko Poletanović, Slobodan Medojević, Marko Veličković, Jusuf Bamidele i Depu, dok je od Granade otkupljen i Njegoš Petrović posle šestomesečne pozajmice, a za kraj prelaznog roka sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio se i Dragan Kokanović.


Slika preuzeta sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje