subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Stojković: Pomešana osećanja

Fudbalska reprezentacija Srbije je u svojoj drugoj utakmici na Evropskom prvenstvu odigrala nerešeno protiv selekcije Slovenije (1:1).

„Heroj“ nacionalnog tima bio je rezervista – Luka Jović koji je popularnim „Orlovima“ nakon kornera doneo bod, pogotkom u poslednjim sekundama utakmice duboko u sudijskoj nadoknadi vremena.

„Pomešana osećanja. Kada dođete do gola poslednjim udarcem, sigurno da vam donese neku radost, koju smo zaslužili. Verujem da nismo zaslužili da izgubimo. Uspeli smo da kreiramo veliki broj šansi. Ne znam tačno koliko, ali bilo ih je mnogo. Jednostavno, lopta nije htela u gol. Čestitam momcima na mentalitetu i karakteru koji su pokazali. Verovali su i borili do samog kraja, to je važno. Sada moramo da se odmorimo i da izvučemo pouke. Naredna utakmica protiv Danske odlučuje da li prolazimo. Igrači su toga svesni“, rekao je selektor nacionalnog tima – Dragan Stojković.

Reprezentacija Srbije u poslednjem kolu grupne faze se sastaje sa selekcijom Danske u utakmici koja je na programu 25. juna u Minhenu.

„Orlovi“ se nakon drugog kola grupe „C“ nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom i sada je jasno da im je neophodna pobeda kako bi se plasirali u nokaut fazu Evopskog prvenstva.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje