petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

SKANDAL: Za 45 sekundi su prekinuli saradnju sa legendom?

Nikolo Meli nije želeo da napusti Milan: Etore Mesina me je zvao na 45 sekundi

Izgledalo je da će veza Nikola Melija sa Olimpijom iz Milana, koji se vratio iz NBA lige pre tri godine, potrajati zauvek. Kapiten tima i duša kluba, 33-godišnji napadač zacementirao je svoje nasleđe kao jedna od ikona crveno-belih.

Međutim, pre nekoliko dana bivši igrač Fenerbahčea i Bamberga razišao se sa Milanom zbog neizvesnosti kako u vezi sa razlozima ove odluke tako i sa njegovom budućom destinacijom.

U razgovoru sa Flaviom Venetijem iz Korijere dela Sera posle konferencije za novinare uoči ovogodišnjeg Trentino basket kupa, koja je uključivala prijateljsku utakmicu između Italije i Gruzije, Nikolo Meli je objasnio svoj stav, otkrivajući da ne želi da menja tim ovog leta.

Nisam razmišljao o odlasku iz Milana. Prihvatam legitimnu odluku kluba”, rekao je prvi. Upitan da li bi ostao, nije sumnjao. „Naravno. Ali nisam bio sam u ovom procesu. Žao mi je što se to piše i govori da sam ja napustio Milan”, rekao je kapiten italijanske reprezentacije.

Kasnije je ušao u detalje. „Posle medijskog dana italijanskog prvenstva, razgovarao sam sa Etorom Mesinom i razgovarali smo konkretno o ponudi koju su mi dali u aprilu, jedinoj koju sam dobio tokom ovih meseci. Rekao sam: hajde da se nađemo i suočimo se sa problemom. Igrao sam gomilu godina u Olimpiji i ja sam kapiten: sve je ovo važno, zar ne?„, ironično je upitao.

Nije važno samo šta radite, već i kako to radite. Sastanak je bio pozitivan i proaktivan“, dodao je on. „Pre dva ili tri dana primio sam telefonski poziv u trajanju od 45 sekundi u kojem mi je Etore [Mesina] rekao da je klub odlučio da se rastane sa mnom. Ponavljam: to je legitiman izbor, ali mi nije rečeno da li je razlog za to tehnička stvar ili nešto drugo“, rekao je na kraju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje