nedelja, 04. avgust 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Velike muke u organizovanju putovanja i promene u timu mogu da ih koštaju danas

Jedan tim stigao je kasno na ovaj meč, putovali su gotovo čitav dan, a pretrpeli su i velike promene u svom timu. Meč okvirno možete preuzeti okvirno do 19 časova, a predložene su kvote 1,55 i 1,70.

Radi se o utakmici kvalifkacija za Ligu konferencija gde se od 19 časova sastaju gruzijski Torpedo i albanska Tirana.

Domaći sastav završio je ligu Gruzije na 3.mestu sa 16 pobeda, 12 remija i 8 poraza, imali su gol razliku 55:37, što je bilo najmanje primljenih golova u ligi. Novu sezonu koja je stilgla do 18 odigranih kola, zauzimaju 2.mesto sa skorom 10 pobeda, 5 remija i 3 poraza i gol razliku 32:19. Tim je sastavljen o kombinacije domaćih igrača i internacionalaca, Filip Kljajić je na golu, portugalac Pedro Monteiro drži odbranu, Eliton Junior iz Brazila i libijac Rahmat Akbari su u veznom redu, a u napadu i krilnim pozicijama su sve stranci Nikola Ninković, B.Johnson iz Norveške inače prvi strelac tima, brazilac Felipe Pires, kao i igrač iz Gvineje Bisao – Jorginho. Pre par dana osvojili su i super kup Gruzije.

Sa druge strane Tirana je završila na 5.mestu lige, sa skorom 13 pobeda, 11 remija i 12 poraza uz gol razliku 56:49. Od tog tima tokom prelaznog roka otišlo je većina ključnih igrača Doka (18/1), prvi strelac tima Hasani (16/10), Kaina (16/4), Qefalija (15/3) i Ardit Hila (12/2), uz to jedan igrač iz Srbije, nije dobio saglasnost da nastupi jer je sa područija Kosova i Metohije pa nema važeća dokumenta i ne može da uđe u Gruziju. Uz sve to tim nije imao novca za let, pa su putovali do Istanbula autobusom, da bi tek noćas oko 4 sata ujutru stigli u Gruziju.

Mišljenje urednika: Takmičarska forma domaćina, uz dosta kvalitetnih internacionalaca sigurno da bi i u slučaju da gosti nemaju problem bili favorizovani, ovako verujemo u njihovu pobedu danas po kvoti 1,55, a uz to pokušaćemo i sa igrom 1&0-4 gola po kvoti 1,70

1:1 (domaćin vodio do pred sam kraj meča)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje