sreda, 18. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Petak)

Nastavljamo i sa Superligom Srbije.

19h Spartak Subotica-IMT Beograd

Spartak je na reprezentativnu pauzu otišao u dosta lošem raspoloženju. U seriji su od dva vezana poraza i to ih je dovelo do dna tabele. Sada se nalazi na pretposlednjem mestu sa 5 osvojenih bodova. Nekako, ono što sam i najavljivao, sada se i događa. Spartak nije previše menjao tim tokom prelaznog roka, tj nisu doveli neka ogromna pojačanja i moglo se naslutiti da će ovako sve da izgleda. Nastavljaju sa tradicijom teške igre. Zaista teško igraju kada je napad u pitanju. Na 6 mečeva su postigli svega 4 golova,ali nisu ni samo golovi problem. Mnogo veći problem je sama igra ove ekipe. Jako malo šansi stvaraju, neshvatljivo je da godinama ne rade na problemu u napadu. Već par sezona imaju problem sa napadom i oni tu ništa ne popravljaju. Kao što sam rekao, ne može najbolji strelac tima da bude čovek u poznim igračkim godimana, kakav je Voja Ubiparip. Moraju mnogo napad popraviti. Odbrana i nije toliko loša,ali sa ovakvim napadom teško da mogu nešto, tj odbrana i dovuče do remija,ali kada nalete na napadačke ekipe, e tu onda nema spasa.

Upravo takav tim im danas dolazi. IMT igra kao i prethodne sezone. Jesu prodali nekoliko igrača i dobrano zaradili,ali stil igre nisu promenili. Okrenuli su se traktoristi svojim mladim igračima iz omladinskog pogona, okrenuli su se pravljenju igrača i sledstveno tome na klupo postavili trenera koji je bio u tim omladinskim pogonima i to je donelo pun pogodak.Počeli su nešto lošije, moguće i bojažljivo,ali su se mladi momci oslobodili i zaigrali otresitije i to je donelo rezultat. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana trijumfa i to nad Nišom i Jedinstvom. Na oba meča su postigli po tri gola, što samo pokazuje koliko dobro igraju u napadu. Istina i primili su dosta golova,ali to je nešto što ide ruku pod ruku sa ofanzivnom igrom koju oni forsiraju. Jednostavno, IMT igra totalni fudbal.

Prognoza: Duel dva tima totalno drugačijih stilova igre,ali i totalno drugačijih formi. Bukvalno duel dve suprotnosti. U takvim slučajevima, najbolje je igrati na golove.

Predlog: 2-5 golova @ 1.50 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje