utorak, 10. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Danas su na programu dva duela, a mi smo vam spremili zanimljive predloge za iste.

18h OFK Beograd-Čukarički

Jedan Beogradski,ali danas samo uslovno Beogradski derbi, jer OFK ne igra u Beogradu domaćinske mečeve. OFK je kao novajlija u Superligi Srbije, počeo sasvim solidno. U prva tri kola dve pobede i jedan remi je sjajan učinak. Nakon dve pobede nad Lučanima i Tekstilce, usledio je znatno teži ispit na gostovanju Novom Pazaru i tu se mogla videti neka druga strana OFK-a. U prva dva kola su rivali bili slabiji i tu se možda i nije videla njihova prava snaga,ali protiv Pazara jeste. Pazar je bio daleko kvalitetniji rival, stvorio mnogo više šansi, dominirali su tokom celog meča, a OFK je spasao golman i nepreciznost Pazaraca. Tu se zapravo videlo da OFK još uvek nije na nivou vrha tabele, već da će neka sredina biti za njih najbolja. Videlo se da tu ima dosta mladih igrača i da treba vremena. Istina, ima i par iskusnih i oni su nosili tim,ali to je ipak nedovoljno. No, za ono šta žele ove sezone,sasvim je dovoljno.

Namerno sam napisao kako je bilo protiv Pazaraca, jer im danas gostuje tim koji je takođe sa vrha tabele tj iz onog gornjeg dela. Reč je o ekipi Čukaričkog. Nakon prethodne loše sezone gde su ostali bez mesta koje vodi u Evropu, Čukarički je znatno ojačao tim i u ovoj sezoni izgledaju jako dobro. Okosnica tima je sačuvana i uz par dobrih pojačanja dobili su rezultate. U prva tri kola imaju dve pobede i 1 remi. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede nad Vojvodinom 3-1. Zaista su sjajno odigrali taj meč i slavili u prvom velikom derbiju ove sezone. Napad Čukaričkog posebno oduševljava. Od starta sezone su dali 6 golova, dakle u proseku 2 po meču,ali na stranu golovi, oni na svakom meču stvore milion prilika, zaista su jako velika pretnja po rivala i to sa svih strana. Što se tiče odbrane, ok je, dobra je,ali naravno, može tu mnogo da se napreduje. Sve u svemu u prva tri kola, Čukarički je ostavio sjajan utisak i mogli bi i ove sezone da budu konkurentni za neko od mesta koje vodi u Evropu.

Prognoza: Čukarički je favorit na ovom meču, ne veliki,ali su favoriti. Mogli bi da vidimo sjajan meč i ne bi me začudilo,ukoliko bude golova na obe strane. Mi ćemo izabrati neku oprezniju varijatnu.

Predlog: X2 i 2+ @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje