subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Francuske Lige 1: NEDELJA 1.9.2024 (najava i prognoza mečeva)

Nova sezone Francuske lige 1, počela je 16.avgusta 2024. godine, a kao i prethodnih godina, u Premium rubrici možete čitati najbolje najave ove lige, sa predlozima, za koje se nadamo da će biti u velikom procentu prolazni, trudićemo se da ne predlažemo igre, manje kvote od 1,50.


21:00 Lil – PSG

Ekipa Lila počela je pre nekoliko sezona da gradi sastav koji će postizati velike rezultete, a ulaganje u mlade igrače i vrhunski skauting sigurnu su ih svrstali u top 4 tima lige u poslednjih par sezona. U uvodu ove sezone zabeležili su dve pobede identičnim rezultatom 2:0 i to protiv Remsa u gostima i na domaćem terenu protiv Anžea, ali sad im u goste dolazi šampionski tim iz Pariza sa kojim su umeli da odigraju jako atraktivne mečeve u prošlim sezonama. Ono što treba reći jeste da se danas očekekuje najjačim tim Lila, koji je u prva dva kola rotiran zbog kvalifikacionih mečeva za Ligu šampiona, ali i pored toga imaju 100% učinak. Izostaće bek Ismaily koji će pauzirati par nedelja.

Sa druge strane, PSG je i pored odlaska svoje prve zvezde Mbapea, nastavio da dominira ligom, dobili su uvodna dva meča igrači PSG-a i to postigavši 10 golova i primiviši samo 1, u prvom kolu pobeda u gostima 1:4 nad Avrom, uz pobedu kući nad Mopeljeom 6:0. U ovom trenutku PSG deluje nezaustavljivo, a tim je već postigao formu kakvu želi trener Luis Enrike, realizacija šansi je na visokom nivou, ali ostaje da se vidi kako će odigrati danas protiv prvog ozbiljnijeg rivala. Defanzivac Kimpembe i napadač Ramos su van tima.

Mišljenje urednika: Gosti u ovom trenutku deluje sjajno, mada i domaći sastav već ima dosta mečeva od početka sezone pa se može reći da ćemo pratiti zanimljiv duel, ono što je konstanta to je da napad oba tima funkcionše sjajno, a i tradicija je takva da golova ne manjka, danas idemo sa tipom GG po kvoti 1,63, a probaćemo i sa igrom GG&3+ po kvoti 1,98.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje