četvrtak, 19. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava, predlozi za klađenje (Nedelja noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi.

Na programu je dosta duela, a mi smo za vas izabrali one koji i mogli biti interesantni za igranje.

02:30h Chicago-NY Red Bull

Čikago u ovo kolo ulazi nakon još jednog razočaravajućeg poraza. U prethodnom kolu su od njih bolji bili fudbaleri DC-ja i to sa 2-1. Tim porazom su sebi dodatno otežali situaciju oko plasmana u plej of tj makar u plej in. Šansa i dalje postoji,ali jednostavno moraju krenuti sa pobedama, što u ovom trenutku nije nimalo lako imajući u vidu formu u kojoj se nalaze. U poslednjih 6 kola imaju osvojen svega 1 bod, što je zaista malo. Najveći krivac za ovakav niz rezultata jeste njihova odbrana. Odbrana prima jako mnogo golova, preko 50 do sad, što je katastrofa. Napad nije loš, napad postiže golove u gotovo svakom meču,ali sve je to džaba kada odbrana prima u proseku 2 ili više komada po meču.

Njima u goste dolazi ekipa Red Bula.Gosti nisu u ništa boljoj formi. Red Bul nije slavio u poslednjih 5 kola u svim takmičenjima. U prethodnom kolu su remizirali sa ekipom Kansas Sitija. Ipak, i pored ovih loših rezultata oni su na jako dobrom tj jako visokom mestu na istoku, zauzimajući 4to mesto i trebalo bi da se nađu u plej ofu. Ipak, do kraja je ostalo još mesec dana i potrebno je da se probude iz letargije u koju su zapali. Protivnik je idelan da to učine. Red Bul je tim koji ima kvalitetan napad, napad koji postiže dosta golova,ali isto tako i kvalitetnu odbranu. Istina, malo je popustila u poslednje vreme,ali je to i dalje jako dobro. Sve u svemu jedna jako dobra ekipa.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.73


04:30h Vankuver-San Jose

Vankuver u ovo kolo ulazi remija sa Dalasom Ipak, i pored tog remija oni su zadržali mesto koje vodi u plej of. Trenutno se nalaze na 6tom mestu,ali sve je to jako neizvesno, jer im je 4to mesto na samo 2 boda udaljenosti, dakle jedna pobeda menja sve. Što se tiče stila igre, pa kako bi drugačije mogli da igraju kada ih vodi Vini Sartini,napadački naravno. Napad za ovu ekipu nikad nije bio problem. U ovoj sezoni na samo 5 mečeva nisu postizali golove i to u svim takmičenjima. Ipak, ono što pravi probleme, donekle i zbog stila igre, jeste odbrana. Odbrana retko kad uspe da sačuva mrežu, ali kažem, to je donekle i očekivano, zbog ofanzivnog stila igre koji forsiraju.

Njima u goste dolazi ekipa San Hosea. San Hose u ovo kolo ulazi nakon još jednog poraza, poraza koji ih je dodatno zakucao za dno tabele. San Hose je ubedljivo na poslednjem mestu sa svega 17 osvojenih bodova. Prva ekipa iznad njih je na 9 bodova prednosti, čisto da se vidi koliko su loši ove godine. Odbrana im je najgora u ligi sa preko 60 primljenih golova. Kod takve odbrane, nijedan napad nema šanse msm nijedan napad ne može da popravi skor sa takvom odbranom. Njihov napad je prosečan, postižu gol na gotovo svakom meču,ali sve to pada u vodu kada odbrana primi skoro 3 pogotka po meču.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč i pobedu domaćina.

Predlog: D1+ pp i D2+ kraj @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje