petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava, predlozi za klađenje (NEDELJA-noć)

Nastavljamo i sa predlozima za MLS ligu.

MLS liga je dosta nezahvalna za prognozu pre svega jer se igraju dva velika takmičenja, EURO i Kopa Amerika. Samim tim dosta klubova je ostalo bez svojih bitnih igrača i na to svakako treba obratiti pažnju.

01:30h Sinsinati-Nju Ingland

Jedan jako zanimljiv meč je pred nama. Sinsinati u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Sinsinati je u seriji od dve vezane pobede, u poslednjih 5 kola imaju 4 pobede i samo 1 poraz i to ih je dovelo drugog mesta na Istoku. Imaju trenutno samo 2 boda manje od lidera Intera,a s obzirom da je Majami oslabljen zbog pomenutih takmičenja, sigurno da će pokušati da iskoriste ovu priliku da ih prestignu. Počeli su ovu sezonu nešto slabije, ali kako vreme odmiče, tako i oni igraju sve bolje i bolje., a tu pogotovo mislim na napad. Kada se kaže napad, misli se na Akostu. Sjajni Argentinac koji je ove sezone postigao 9, a asistirao za čak 14 golova. On je alfa i omega ekipe i od njega će sigurno najviše zazirati odbrana Nju Inglanda.

Nju Ingland u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od čak 3 vezane pobede,ali i to ih još uvek nije pomerilo sa dna tabele. Zaista su loše počeli sezonu, vezali su jako mnogo poraza i na neki način se zakucali za dno tabele, toliko su se zakucali da im čak ni 3 vezana trijumfa nisu donela pomeranje sa poslenjeg mesta. Čini se da su kasno krenuli da igraju i da neće uspeti da dođu do mesta koje vodi u plej of. Ipak, to svakako ne smanjuje njihove nade i sigurno da će pokušati da izbore mesto. Nju Ingland je ekipa koja ima dosta lošu odbranu i to je nešto što im pravi najviše problema. Napad se malo popravio,ali to je još uvek daleko od onog što su bili ranije.

Prognoza: domaćin je favorit i trebalo bi da slave na ovom meču sa nekoliko postignutih golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.45


04:30h Portland-Vankuver

Pobedom u prethodnom kolu nad San Joseom Portland je došao do mesta koje vodi u plej of, a to je i bio osnovni cilj. Loše su počeli sezonu, nalazili su se na poslednjem mestu nakon par kola,ali je Fil Nevil uspeo da probudi ekipu i na neki način totalno preokrene sezonu. Sada ovo izgleda već mnogo drugačije,a  čini se da je ključ u odbrani. Na početku sezone Portland je primao zaista mnogo golova, primali su 2 do 3 po meču, sada su smanjili to na 0 do 1 primljen po meču i rezultati su odmah došli, pogotovo jer im je napad jedan od najefikasnijih u celoj ligi. Odbrana je i dalje po broju primljenih golova treća najgora tj u donjem su delu,ali to je prvenstveno zbog tog početka. Sa druge strane, napad je pri samom vrhu po broju postignutih golova. Dakle, njihovi mečevi su i dalje efikasni,ali manje nego ranije.

Njima gostuje ekipa Vankuvera. Njihov jedan od najvećih rivala,a  u ovoj situaciji i rival za poziciju. Vankuver je na 6tom mestu sa samo par bodova više od Portlanda. Oni u ovo kolo ulaze nakon poraza od Nju Inglanda. Jedan dosta neočekivan poraz za njih i sada moraju da se iskupe protiv znatno težeg rivala,ali i rivala koji im jako dobro leži imajući u vidu da su slavili na poslednjih par međusobnih duela. Po stilu igre su jako slični. Vankuver je ekipa koja takođe igra dosta otvorene mečeve. Jako su retki duel na kojima ne padaju golovi na obe strane kada su oni u pitanju. Dosta golova daju,ali isto tako i primaju, samo se čini, za razliku od Portlanda koji je u uzlaznoj formi, oni su u blagoj silaznoj.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG3+ @ 1.73


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje