petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] EURO Specijal kartoni 22. Jun

Nastavljamo i sa predlozima za kartone.

Za danas smo Vam spremili jedan predlog.

U pitanju je jedan od najzanimljivijih mečeva dana.

18h Portugal-Turska

Jako zanimljiv duel. Oba tima su slavila u prvom kolu i pobedom na ovom meču overavaju plasman dalje. Očekujem veliku borbu. Ovo je duel dve jako temperamentne ekipe i kao takve mogle bi da naprave dosta faulova, ali samim tim i kartona. Pogotovo jer se radi o ekipama koje vole da pričaju sa sudijom, vrše pritisak na njega, a to bi moglo da rezultuje kartonima.

Ovde ćemo se pre svega posvetitit gostima tj ekipi Turske. Turska je ovde manje kvalitetan rival. Njima ne vredi previše da se upuštaju u trku sa rivalima, nego da spuste nivo igre. Jedini način da to urade jeste da budu grubi ka Portugalcima, tj da ih fauliraju. Turska je jedna jako mlada reprezentacija, koja u atmosferi kakvu naprave njihovi navijači zna da odigra adrenalinski, kao protiv Gruzije, a to može da dovede do nesmotrenih poteza, a samim tim i kartona.

Pogotovo jer sudi Zvajer, Nemac, koji ne prašta neke faulove i koji je već sudio jedan meč na prvenstvu i dodelio 4 kartona.

Predlog: Turska više od 1.5 žutih kartona @ 1.48 maxbet


15h Gruzija-Češka

Još jedan predlog ćemo dodati. Nakon nekog razmišljanja odlučio sam se da dodam i ovaj meč.

Ovo je meč lopta za oba tima. Poraženi na ovom meču gubi sve šanse da prođe. Samim tim ova utakmica dobija posebno na težini. Što vreme bude odmicalo,a rezultat bude aktivniji, to će rasti tenzija na ovom meču, a samim tim i veća prilika za kartone.

U prilog ovakvoj situaciji ide i sudija. Ovaj meč sudi Nemac Siebert, Nemac kao Nemac ne prašta ništa, veoma pedantan i očekujem da svaki faul sankcioniše.

Prelog: više od 3.5 kartona @ 1.61 meridijan, soker 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje