utorak, 09. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] EURO Specijal kartoni 05. Jul

Nastavljamo i sa predlozima za kartone.

21h Francuska-Portugal

Još jedan sjajan duel je pred nama. Duel dve napadačke selekcije,ali isto tako duel dve selekcije koje znaju da budu itekako grube i nedisciplinovane.

Francuzi su u grupnoj fazi napravili ukupno 3 kartona, što je zaista malo, ali već u nokaut fazi, kada je krenulo da se odlučuje, Francuzi su pokazali veliku dozu nedisciplinovanosti gde su dobili dosta “ glupih “ kartona. U prvom poluvremenu su već dobili 3 kartona.

Sa druge strane je Portugal. Vrela latino krv koja kad proključa zna da dovede do dosta kartona. U grupnoj fazi Portugal je dobio 7 žutih karton, a u nokaut fazi su dobili 2 kartona.

Mogli bi da vidimo 4 kartona na ovom meču.

Predlog : više od 3.5 kartona @ 1.61 meridijan, soker


18h Španija-Nemačka

Ubacicu još jedan predlog, a vezan je za jednog igrača. Ovde ćemo predložiti karton za jednog igrača Španije, a to je Rudiger.

Jedan od najprljavijih igrača današnjice danas igra protiv igrača sa kojima se konstantno sastaje u La ligi. Očekujem da vodi veliku borbu za Španskim igračima, mladim, brzim igračima, igračima koje on ne može previše da isprati, osim faulovima. Verujem da bi to moglo da donese i neki žuti karton.

Predlog: Rudiger više od 0.5 žutih kartona @ 3.85 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje