nedelja, 30. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

OI prijateljske: Igrači Partizana odlični za svoje reprezentacije

Bek Fenerbahče Beko Raul Neto odigrao je svoju prvu utakmicu posle 10 meseci u pripremnoj pobedi Brazila nad Poljskom rezultatom 91:75 uoči kvalifikacija za Olimpijske igre. Ovaj 32-godišnji igrač bio je van terena od avgusta 2023. zbog rupture tetive koju je zadobio na Svetskom prvenstvu.

Veoma sam srećan što sam se vratio, što sam odigrao svoju prvu utakmicu posle povrede“, rekao je Neto iz Brazilske košarkaške federacije. Utakmicu je završio sa 2 poena. „Samo oni koji su mi bliski znaju sve kroz šta sam prošao. Dakle, biti u mogućnosti da se vratite, igrate dobro i pomognete, sjajno je. Sada moramo da nastavimo da se usavršavamo kako bismo pokušali da obezbedimo svoje olimpijsko mesto.”

Centar Partizana Bruno Kaboklo je predvodio Brazil sa 21 poenom, dok je Maozinja Pereira imao 18 poena i 12 skokova, na utakmici koja je odigrana u Opatiji u Hrvatskoj. Bila je to prva prijateljska utakmica za Brazil tokom trening kampa kvalifikacija za Olimpijske igre.

Kod Poljske se istakao Mateuš Ponitka sa 19 poena. Njegov tim je odigrao drugu pripremnu utakmicu, pošto je prošle nedelje izgubio od Grčke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje