subota, 28. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Tim iz Los Anđelesa postavio novog trenera

Džej Džej Redik zvanično novi trener Lejkersa

Džej Džej Redik je novi trener Los Anđeles Lejkersa, saopštio je klub. Redik počinje svoju trenersku karijeru na čelu Lejkersa, nasledivši Darvina Hema.

Los Anđeles Lejkersi su danas objavili Džej Džej Redika za glavnog trenera. Redik postaje 29. glavni trener u istoriji franšize. Konferencija za novinare za predstavljanje trenera Redika zakazana je za ponedeljak, 24. jun, u 13.30 časova. PT u Los Anđelesu. Navijači Lejkersa mogu da gledaju događaj uživo na Spectrum SportsNet-u ili na Lejkers IouTube-u.

Oduševljeni smo što predstavljamo Džej Džej Redika kao sledećeg glavnog trenera Los Anđeles Lejkersa“, rekao je potpredsednik za košarkaške operacije Lejkersa i generalni direktor Rob Pelinka. „Posle promišljenog i temeljnog procesa traženja, nisam mogao biti ponosniji što poželim dobrodošlicu Džej Džeju, njegovoj supruzi Čelsi i njihova dva sina u porodicu Lejkers. Džej Džej je žestok takmičar i ima izvanredan košarkaški koeficijent inteligencije i razumevanje moderne igre koja će podstaći igrače i oduševiti navijače. Njegova rigorozna analiza će odmah otvoriti nove mogućnosti za naš spisak dok će postaviti osnovu za razvoj igrača na duži rok. On donosi intenzivnu posvećenost inovacijama, unapređuje igru i ostaje na čelu lige koja se stalno razvija. Osim svog košarkaškog duha, Džej Džej ima brigu o ljudima i istinsku empatiju koji su ključni za povezivanje sa igračima danas. Ovo je uzbudljivo vreme za košarku Lejkersa.”

Redik, 40, uživao je u 15-godišnjoj NBA karijeri (2006-21) u dresu Dalasa, Nju Orleansa, Filadelfije, LA Klipersa, Milvokija i Orlanda. Od tih 15 sezona, bivši bek je bio deo 14 timova koji su se plasirali u NBA plej-of. Poznati strelac je briljirao u svojoj ulozi, postizavši u proseku 12,8 poena u 940 utakmica regularne sezone. Redik je u karijeri bio strelac sa 41,5 odsto sa distance, a njegovih 1.950 ostvarenih trojki i dalje je 20. u istoriji NBA lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje