četvrtak, 08. avgust 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: Virtus – FCSB

U okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, debitant u ovom takmičenju, prvak San Marina – ekipa Virtusa, sastaje se sa šampionom Rumunije – FCSB. Meč se igra od 21 sat.

Ekipa Virtusa prvi put u svojoj istoriji je osvojila prvenstvo San Marina i igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim po specijalizovanim sajtovima ima vrednost 1,1 milion eura, a tim je sastavljen od igrača iz Italije i San Marina. Tim se pojačao sa tri nova igrača, dok za sada nije bilo odlazaka iz ovog tima.

Sa druge strene FCSB je ponovo vratio titulu prvaka Rumunije u svoje vitrine, imaju ih sada već 27, kao i bogatu istoriju nastupa u evrokupovima. Prošle sezone osvojili su 64 bodova sa gol razlikom 53:28. Što se tiče tima, oni su danas bez desnog beka Pantea koji je povređen još od februara, iz istog razloga nema ni krilnog igrača Popeskua, dok je pod znakom pitanja nastup Florinela Komana koji je tek 2.jula ispao sa Evropskog prvenstva, pa je pitanje da li će danas igrati, ali najverovatnije da ne,

Mišljenje urednika: Ovde nije toliko neophodno pisati neku posebnu analizu, domaćin sa poluprofesionalnim sastavom teško da će moći da se suprotstavi mnogo kvalitetnijem gostujeućem timu, iako ovakvi mečevi mogu u nekom trenutku da donesu iznenađenje, mi u to danas ne verujemo, pa predlažemo 2-2&2-6 gola po kvoti 1,58.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje