subota, 03. avgust 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2024/25: Hamrun – Lincoln Red Imps

Od 18 časova odmeriće snage Hamrun i Lincoln Red Imps, predstavnici Malte i Gibraltara. Utakmica će biti odigrana na stadionu „Centenary Stadium„, kapaciteta svega 2500 mesta.

Hamrun je sezonu završio kao šampion i to sa 5 bodova prednosti u odnosu na Florianu, te jedino oni učestvuju u ovogodišnjem ciklusu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sa druge strane, Lincoln Red Imps je jedini predstavnik Gibraltara, ekipa koja je sa svega 2 boda prednosti nadmašila St Josephs i tako osvojila titulu.

U poslednje dve sezone Hamrun je igrao evropske kvalifikacije, čak su i prošle sezone uspeli da pobede Dinamo iz Tbilisija. Floskula da danas svako igra fudbal više i nije samo poštapalica, već je i dokazana. Oni su u sezoni 2022/23 uspeli da prođu tri kola kvalifikacija za Ligu konferencija, ali ih je onda u plej-ofu pobedio Partizan. Lincoln Red Imps već godinama unazad ima priliku da se nadmeće na početku kvalifikacija, a od sezone 2014/15 nisu propustili nijednu godinu, dok je za njih ipak limit kvalifikacioni ciklus. Uspeli su da iznenade celu Evropu u sezoni 2021/22, kada su igrali u grupnoj fazi Lige konferencija, gde su u grupi sa Kopenhagenom, PAOK-om i Slovanom iz Bratislave zauzeli 4. mesto.

Maltežani su uvek nezgodni protivnici, pogotovo kada se igra kod njih. U gradu Ta’ Qali temperatura je visoka, vlažnost vazduha takođe, a treba istaći i da za Hamrun igra nekoliko Brazilaca koji svakako mogu da donesu prevagu na terenu. Mi favorizujemo domaći tim i predlažemo tip „1X&0-3“ po kvoti 1.65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje