nedelja, 29. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Ukrajina – Belgija (najava i prognoza utakmice)

Utakmica između Ukrajine i Belgije biće na programu danas od 18 časova, a odigraće se na stadionu „MHPArena“ u Štutgartu.

Ironija grupe E je da postoji mogućnost da svaka selekcija grupnu fazu završi sa po 4 boda, a da opet jedna selekcija ne prođe dalje, a to je sve zbog toga što trenutno svaka reprezentacija ima po pobedu i poraz, a u nekim grupama desiće se i da sa manje bodova trećeplasirana selekcija prođe u osminu finala.

Ukrajinci su prvenstvo otvorili loše, ubedljiv poraz od Rumunije, a potom smo videli i prvi prelaz, i to protiv selekcije Slovačke. Sada Ukrajinci imaju čemu da se nadaju, a to je da iznenade favorita, tj. Belgiju. Nekoliko scenarija je za njih u opticaju. Pre svega, ukoliko pobede, sigurno idu dalje, a ukoliko odigraju nerešeno, zavisiće od ishoda utakmice Slovačka – Rumunija, tako da su u tom slučaju prepušteni kalkulacijama.

Belgijanci su se mučili u uvodnom kolu, te su poraženi od Slovačke, dok su protiv Rumuna imali recept za pobedu. Deluje da se polako bude, iako je reč o možda i poslednjem trzaju ove generacije reprezentacije, ali svakako da su na ovoj utakmici favoriti i da se od njih očekuje prolaz u narednu fazu takmičenja.

Projektovani sastavi: Ukrajina – Belgija (https://www.whoscored.com/Matches/1812233/Preview/International-European-Championship-2024-Ukraine-Belgium)

Za Belgiju neće igrati Dodi Lukébakio, dok su zbog povrede odsutni Arthur Theate, Axel Witsel i Thomas Meunier.

Belgijance vidimo kao favorite, a probaćemo sa predlogom „X2&2-5“ koji se plaća kvotom 1.53.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje