subota, 28. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Škotska – Mađarska (najava i prognoza utakmice)

Škotska i Mađarska zatvoriće 3. kolo grupne faze, a utakmica će biti odigrana na stadionu „MHPArena“ u Štutgartu, dok će sudija biti Argentinac, Facundo Tello.

Škoti su u prva dva susreta uspeli da osvoje jedan bod, i to u prethodnom kolu protiv Švajcarske, dok su u prvom kolu deklasirani od strane Nemačke, ali ih to nije pomutilo i nije im spustilo samopouzdanje. Za njih je i sam plasman u grupnu fazu uspeh, a ukoliko danas uspeju da se izbore za tri boda, imaće obezbeđenu nokaut fazu. Nema dileme da im je Mađarska najlakši protivnik na papiru, te očekujemo veliku borbu.

Sa druge strane, izuzetno blede partije Mađarske u prva dva kola. Najpre su poraženi od Švajcarske sa 3:1, da bi potom u drugom kolu bili poraženi od Nemačke sa 2:0. Oni su svoju „priliku“ propustili protiv Švajcaraca, gde su morali da odigraju bolje, a sada sa tri boda mogu da se nadaju plasmanu dalje, ali do ta tri boda ipak treba doći. Do sada su pokazali malo toga u završnici napada, a Škoti bi lako ovaj meč mogli da zatvore, ako budu hteli da odigraju na rezultat.

Projektovani sastavi: Škotska – Mađarska (https://www.whoscored.com/Matches/1787316/Preview/International-European-Championship-2024-Scotland-Hungary)

Zbog povrede, za Škote neće igrati Kieran Tierney, dok zbog crvenog kartona sa terena odsustvuje Ryan Porteous.

Neće biti puno prostora za grešku na ovoj utakmici, a i jednima i drugima odgovaraju samo tri boda. Stoga, očekujemo taktičko nadmudrivanje i opreznu odbranu, pa stoga verujemo da ćemo više golova videti u drugom delu igre, a tip „2>“ se plaća kvotom 1.98.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje