sreda, 26. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Španija – Hrvatska (najava i prognoza utakmice)

Prvi derbi na ovom Evropskom prvenstvu, očekuje nas od 18 časova u subotu, gde će Španija odigrati duel protiv Hrvatske.

Selekcija Španije dolazi na ovo prvenstvo sa dosta zanimljivim sastavom koji ima nekoliko novih mladih i ekstratalentovnaih igrača. Selektor De la Fuente, forsira napadački fudbal i dosta brzu igru, a sve konce u rukama na terenu drži igrač Mančester Sitija – Rodri. Biće zanimljivo videti kako će se nadoknaditi izostanak Gavija, ali svakako da Pedri i ostali vezni igrači mogu da nadoknade i taj izostanak. U napadu kao novo ime pojavio se Niko Vilijams koji je odigrao jako dobro neke prijateljske susrete pa ga i danas očekujemo kao potencijlano prijatno iznenađenje među igračima Španije.

Sa druge strane Hrvatskoj definitivno više prijaju svetska nego evropska prvenstva, ali upravo zbog boljih rezultata na planetarnim smotrama, očekujemo da sada budu dodatno motivisani, tim je prepun iskusnih igrača poput Modrića, Perišića, Brozovića, Kovačića, Vide, ali i dosta mlađih igrača koji će naslediti pomenute poput Majera, Baturine, Ivanušeca. U prijateljskim mečevima odigrali su jako dobro, savladali Makedoniju 3:0, ali i Portugal 2:1 i pokazali da se sa pravom mora računati na njih za najviši plasman na ovom šampionatu. Ovaj meč je važan jer se očekuje upravo da ova dva tima vode borbu za prvo mesto u grupi.

Očekujemo jako zanimljiv meč, gde će Hrvati verovatno prepustiti posed Španiji, ali svakako da će imati znanje i način da ih ugroze, po nama vidimo najmanje dva gola na ovom meču, ali svakako ne i goleadu, pa ćemo pokušati sa igrom 2-4 gola po kvoti 1,60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje