petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Slovenija – Srbija (najava i prognoza utakmice)

Posle prvog kola u ovoj grupi selekcija Slovenije ima jedan bod osvojen protiva Danske, dok selekcija Srbije nema bodove posle poraza od Engleske

Odigrala je selekcija Slovenije jako dobro drugo poluvreme protiv Danske i uspeli su da odigraju 1:1 i uz malo više sreće možda su mogli i do sva tri boda. Pokazali su da mogu da budu vrlo neugodni i da selektor Kek radi jako dobar posao. Ono što svakako ne sme da se zanemari jeste činjenica da su u poslednja tri meča primali golove, po jedan od Jermenije, Bugarske i Danske, ali su u svakom meču i postizali najmanje gol. Upravo u napadu je i najveća snaga Slovenije, gde igraju Šeško i Šporar, dva verovatno najbitnija igrača tima. Odbrana počiva na plećima štopera Udinezea – Jake Bijola, kao i golmana Oblaka.

Sa druge strane selekcija Srbije je osim uvodnih 20 minuta kada je primila gol od Engleske, ostatak meča odigala i više nego kvalitetno i dobro pa se može reći da uz nešto hrabriju igru u završnici danas može do pozitivnijeg rezultata, naravno ne očekuje se ista igra protivnika pa se svakako treba adaptirati. Danas se u timu očekuje da Dušan Tadić od starta zauzme svoje mesto u organizaciji ofanzivnih akcija tima, a videćemo da li to znači da će jedan od dva napadača na klupu ili će jedan od dva defanzivnija vezna igrača da mu ustupi mesto.

Mišljenje urednika: Danas očekujemo da selekcija Srbije bude ta koja će diktirati igru, svakako da Slovenija ima način da ugrozi odbranu Srbije, ali ukupan kvalitet je na strani ,,orlova“, osiguraćemo se sa predlogom X2&2-5 gola po kvoti 1,68.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje