petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Slovačka – Ukrajina (najava i prognoza utakmice)

Odilično je odigrala Slovačka u prvom susretu i savladala favorizovanu Belgiju pa će sada sa 3 boda izaći na megdan Ukrajini koja je doživela debakl od Rumunije 3:0, pa će na ovom susretu morati da pokažu da je to ipak bio samo slab dan.

Selekcija Slovačke iznenadila je sve u prvom kolu savladavši Belgiju 1:0, imali su i malo sreće, ali i odlično postavljen tim koji je sjajno delovao defanzivno, odličnu organizaciju igre od strane Lobotke i Kucke u veznom redu i kompaktan tim što im je donelo šansu da se već posle drugog kola nađu u narednoj rundi takmičenja. Radi se o veoma iskusnom timu gde je prosek godina preko 30, ali ipak je najjači utisak činjenica da su veoma borbeni i da sa velikom srčanošću nose dres ove selekcije, a tako očekujemo da nastupe i danas.

Sa druge strane je Ukrajina koja je bila favorit sa Rumunijom, ali je prosto razneta na terenu sa 3:0. Ništa nije funkcionisalo u igri tima, a igrači od kojih se najviše očekivalo poput Mudrika, Sudakova, Dovbika nisu postojali na terenu, čak ni tradicionalna čvrstina u igri nije bila primetna. Sergej Rebrov sada ima jako malo vremena da proba da ekipu pre svega psihički podigne i spremi za ovaj jako važan meč.

Mišljenje urednika: Veliki favorit pred prvi meč bili su i Belgijanci pa su ostali kratkih rukova, jasno je da i ovde vidimo Ukrajince kao favorite na osnovu individualnog kvaliteta igrača, ali to nije uvek dovoljno, nećemo se usuditi da igramo na nekog od timova, već ćemo pokušati sa kombinacijom golova 1P0-1&2P0-2  po kvoti 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje