nedelja, 29. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Slovačka – Rumunija (najava i prognoza utakmice)

Slovačka i Rumunija odmeriće snage danas od 18 časova na stadionu „Deutsche Bank Park“ u Frankfurtu, a ovo bi mogao da bude vrlo obazriv meč za obe selekcije, a evo i zašto.

Nakon prva dva kola, Slovaci imaju 3 osvojena boda, i to zbog pobede protiv Belgijanaca u prvom kolu od 1:0. U drugom kolu su poveli protiv Ukrajine, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost, te su na tom meču poraženi sa 2:1. Na kraju, imaju 3 boda pred poslednje kolo i samo bod bi ih zasigurno odveo u narednu fazu, bez obzira na to kakav bi rezultat bio na utakmici Belgija – Ukrajina. Pokazali su da umeju da odigraju čvrsto u odbrani, da ipak nisu „zalutali“ na EURO i da imaju realne šanse da se nadaju prolasku dalje.

Sa druge strane, fantastično otvaranje Rumunije pobedom od 3:0 protiv Ukrajine, ali su potom izgubili od Belgije sa 2:0. Ipak, nada za plasman dalje postoji, i prilično je realna. Bez obzira na to kakav će ishod druge utakmice biti, Rumuni čak i uz poraz imaju prolaz u narednu fazu, tako da će sigurno biti malo rasterećeniji.

Projektovani sastavi: Slovačka – Rumunija (https://www.whoscored.com/Matches/1787324/Preview/International-European-Championship-2024-Slovakia-Romania)

Nema izostanaka, a verujemo da će se štedeti i čuvati od povreda i danas. Nama deluje da se ovde niko neće preterano zaletati, da će biti zadovoljni remijem, koji im sigurno donosi profit, a pored toga, obezbeđuje im i plasman u narednu fazu. Probaćemo sa malo jačom kvotom, tj. sa igrom „X-X“ koja se plaća kvotom 3.70. Da li će takvog razmišljanja biti Slovaci i Rumuni, saznaćemo, ali im remi verovatno odgovara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje