sreda, 26. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Portugal – Češka (najava i prognoza utakmice)

Portugal i Češka zatvoriće prvo kolo grupne faze Evropskog prvenstva, a utakmica je na programu večeras od 21 čas na stadionu „Red Bull Arena“ u Lajpcigu. Glavni sudija biće Italijan, Marco Guida.

Portugalci su se „prošetali“ kroz kvalifikacije, gde su imali 30 bodova iz 10 utakmica, tačnije svih 10 pobeda, uz gol razliku 36:2. Ovo je najverovatnije poslednje Evropsko prvenstvno za Kristijana Ronalda. Namerno nagoveštavamo da je najverovatnije, jer nas od njega ništa više ne bi iznenadilo. Ekipa koja ima možda i najkvalitetnije pojedince u Evropi, kako u navali, tako i u poslednjoj liniji, jednostavno i dalje važi za top favorita za osvajanje titule. Odbrana koja je u kvalifikacionom ciklusu primila svega 2 pogotka dovoljno ovori sama za sebe.

Česi su podigli nivo igre i tako uspeli da se kvalifikuju kao drugi u grupi. Ispred njih su bili samo Albanci, a ostavili su iza sebe Poljsku, Moldaviju i Farska Ostrva. Ekipa koja ima izuzetno iskusan vezni red, ali je pitanje kako će se snaći na sceni protiv osvajača Evropskog prvenstva iz 2016. godine. Njima će „spas“ i prilika za plasman biti u naredne dve utakmice, ali svakako da protiv Portugala neće igrati pognute glave.

Projektovani sastavi: Portugal – Češka (https://www.whoscored.com/Matches/1787325/Preview/International-European-Championship-2024-Portugal-Czechia)

Sve osim pobede Portugala bilo bi ogromno iznenađenje, a s obzirom na to da ih je u poslednjih nekoliko dana bilo, i da smo čak viđali i neubedljive pobede apsolutnih favorita, verujemo da je vreme da se ta serija prekine, i da vidimo efikasan i dobar fudbal. Predlog „1&D2+“ se plaća kvotom 1.88.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje