subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Poljska – Austrija (najava i prognoza utakmice)

U drugom terminu dana snage će da odmere Poljska i Austrija, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Olympastadion“ u Berlinu.

Prvo kolo bilo je tragično za Poljake, koji su uspeli da povedu protiv Holanđana, i to bez bitnog dvojca u napadu – Milik i Levandovski. Poljaci su u tom meču pokazali da imaju mogućnost da zaprete iz prekida, te da su tada i najopasniji, čak i kada nisu u punom sastavu. Sada ih očekuje meč odluke, jer će u poslednjem kolu da igraju protiv Francuza, a jedino bi u tom meču mogli da se nadaju bodovima ako Francuzi budu rasterećeni usled dobrog rezultata protiv Holandije večeras. Sve u svemu, protiv Austrijanaca bi možda i mogli da pariraju, a odsutan će biti samo Bartosz Salamon, dok se najavljuje da će Levandovski da bude spreman.

Dobro se Austrija držala protiv Francuske, postavili su blok nisko i nisu dozvoljavali aktuelnim svetskim vicešampionima da preterano zaprete, već su u nekim momentima delovali da nemaju rešenje za dolazak do gola. Ruku na srce, nisu mnogo Austrijanci ni pretili, ali je tako nešto bilo i očekivano. Svoju pravu šansu imaće danas protiv Poljske, gde uz tri boda i potencijalni remi sa Holandijom mogu da računaju na prolaz u osminu finala, tako da je ovo meč odluke za obe selekcije.

Projektovani sastavi: Poljska – Austrija (https://www.whoscored.com/Matches/1812236/Preview/International-European-Championship-2024-Poland-Austria)

Bod nijednoj selekciji večeras ne znači mnogo, tako da očekujemo borbu na obe strane, a mi bismo blagu prednost dali Austrijancima, te ćemo probati sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 1.63.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje