petak, 28. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Hrvatska – Italija (najava i prognoza utakmice)

Meč poslednjeg kola B grupe koji će odrediti sudbinu oba tima, Hrvatska u slučaju poraza i remija ide najverovatnije kući, dok Italija i u slučaju remija verovatno zauzima drugo mesto na tabeli.

Selekcija Hrvatske je za sada razočarala svoje verne navijače, najpre u prvom kolu B grupe teškim porazom od Španije 3:0, gde su razočarali i igrom i rezultatom, da bi potom u drugom meču odigrali samo 2:2, kao veliki favoriti protiv Albanije, ali su imali deo meča gde su ipak opravdali ulogu favorita, ali ono što deluje da fali ovom timu, definitivno jeste kvalitetnija odbrana i promena nekih ustaljenih igrača u veznom redu, gde je možda i prošlo vreme, pre svih Brozovića. Današnji meč je izuzetno bitan jer će u slučaju remi, Hrvatska imati dva boda sa dosta malo šansi za prolazak sa mesta trećeplasiranog tima (u slučaju poraza Albanije), tako da im danas samo pobeda igra za prolazak dalje. Danas se očekuje da mladi Sučić počne meč u veznom redu zajedno sa Kovačićem i Modrićem.

Sa druge strane Italija je uspela posle šokantnog početka utakmice da dobije Albaniju posle prekoreta 2:1, da bi u prošlom kolu doživeli poraz 1:0 od Španije, ali da nije bilo Donarume na golu, rezultat je možda mogao da bude i veći u korist Španaca. Deluje da Italijani nemaju tim koji je kadar da odbrani titulu prvaka Evrope, uz sve to problem pravi i povreda važnog igrača Dimarka koji je još uvek neizvestan pred ovaj meč. U slučaju poraza, Italija će najverovatnije proći kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa, a pobeda i remi joj garantuju prolazak sa drugog mesta u grupi.

Mišljenje urednika: U ovom trenutku deluje da Hrvatska nemam snage da odigra bolje od dosadašnjeg toka šampionata, nisu pokazali ono što se od njih očekuje, a deluje da motivacija nije na nivou nekih prethodnih prvenstava, po nama je igra X2&0-3 po kvoti 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje