subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Holandija – Austrija (najava i prognoza utakmice)

Večeras se završava treće kolo i u grupi D, a na teren  u Berlinu će da istrče Holandija i Austrija. Utakmica se igra na stadionu „Olympiastadion„, dok je glavni sudija utakmice Slovak, Ivan Kružliak.

Nakon prva dva kola negde i očekivani rasplet u grupi D. Holandija iz prve dve utakmice ima četiri boda, tj. pobedu protiv Poljske od 2:1, kao i remi sa Francuzima, bez golova. Na drugoj utakmici im je i poništen gol za pobedu, neko bi rekao možda i nepravedno, ali su svakako pokazali da imaju karakter, čvrstu odbranu i da mogu da pomrse račune i daleko većim rivalima od Austrije. Definitivno su „lale“ jedna od selekcija koja će da vreba iz senke na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, a samo je pitanje sa kog mesta će u narednu fazu.

Austrijanci imaju tri boda, i to zbog pobede protiv Poljske od 3:1, dok su protiv Francuza izgubili u prvom kolu, i to autogolom. Pokazali su i oni da su itekako kvalitetan rival dostojan osmine finala, a oni bi vrlo lako i sa tri boda mogli da se plasiraju među 16 najboljih selekcija Evrope, dok bi im bod to zasigurno obezbedio.

Projektovani sastavi: Holandija – Austrija (https://www.whoscored.com/Matches/1787322/Preview/International-European-Championship-2024-Netherlands-Austria)

Za Austriju je upitan samo Gernot Trauner, dok su Holanđani u punom sastavu. U kojoj meri će Kuman da „meša karte“ na ovom duelu je velika nepoznanica, a deluje da ima široku klupu i da će gotovo svaki tim moći da bude efikasan u navali, željan dokazivanja. Austrijanci su pokazali u prva dva meča svoj kvalitet, gotovo da su „odradili posao“ protiv slabašne Poljske i sada će imati priliku da odmere snage sa još jednim velikim rivalom. Nećemo igrati konačan ishod na ovom meču, a ne bi nas preterano začudilo da vidimo po gol na obe strane, dok je kvota za tip „GG“ tačno 1.90, što ćemo svakako da probamo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje