subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Gruzija – Češka Republika (najava i prognoza utakmice)

Posle prvog kola u ovoj grupi selekcije Turske i Portugala imaju po tri boda, a u današnji meč Češka i Gruzija ulaze bez bodova, pa je meč izuzetno bitan za oba rivala

Selekcija Gruzije je i pored poraza u prvo meču od Turske 3:1, prikazala na trenutke jako zanimljivu igru, a da je bilo malo sreće i da prečka nije spasla golmana Turske, možda bi meč bio zavrešen i drugačije. Ono što svakako deluje kao problem za tim jeste manjak iskustva na ovakvim takmičenjima što se i videlo, borbenost i na trenutke dopadljiva igra je nešto na čemu će moći da grade samopouzdanje i za drugo kolo, a deluje da neće biti ni puno promena u timu. Još uvek se očekuje više od igrača Napolija – Hviče Kvarakšelije, a treba istaći Kočorašvilija iz Levantea i Mikautadzea iz Meca, koji su bili bolji od drugih tokom meča sa Turskom.

Sa druge strane, Češka je dobrim delom meča kontrolisala moćni Portugal, povela je 1:0, ali nisu izdržali do kraja, primili su gol i doživeli poraz na samom kraju meč, pa se može reći da i pored činjenice da su igrali sa velikim favoritom, mogu da žale makar za bodom. Češka je vrlo disciplinovana ekipa koja ima izuzetno čvrst defanzivni blok, deluje da im nedostaje malo kreacije i lucidnosti u igri, ali svakako da još uvek nismo videli najbolje izdanje Šika i Hložeka, pa je možda upravo to ono što bi moglo danas da donese prevagu.

Mišljenje urednika: Češka je po istoriji i iskustvu danas favorit na meču, ali mi ne mislimo da će se Gruzija tek tako predati, deluje da Gruzija uvek igra na gol više, pa ćemo pokušati sa igrom GG po kvoti 1,85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje