subota, 29. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2024: Danska – Srbija (najava i prognoza utakmice)

Odlučujući meč za oba tima u poslednjem kolu grupe C, ekipa Danske do sada 2 boda, dok Srbija ima samo 1 bod, osvojen u 95.minutu meča sa Slovenijom.

Selekcija Danske odigrala je dva puta identičnim rezultatom u grupi do sada 1:1 sa Slovenijom i 1:1 sa Engleskom. Što se tiče prve utakmice pokazali su dva lica, jako dobro prvo poluvreme i slabo drugo u kojem je Slovenija uz malo sreće mogla i do sva tri boda na meču. U drugom meču sa Engleskom koja igra neprepoznatljivo jurili su prednost, ali i bili bolji rival na meču u pojedinim trenucima, ali su uspeli samo da izjednače. Ono što je do sada primetno jeste da se radi o jako dobroj i taktički disciplinovanoj ekipi koja ima odlično obučene igrače, ali osim Eriksena ne i igrače ekstraklase pa im se dešavaju česti padovi u toku mečeva.

Sa druge strane tim Srbije imao je dosta sreće, posle dobro odigranog meča sa Engleskom ali i poraza 0:1, u meču sa Slovenijom tim je došao do boda u petom minutu nadokande i tako zadržao šanse da sam odlučuje o svojoj sudbini u ovom susretu. Promašila je Srbija i nekoliko dobrih šansi, pre svih Mitrović, ali je i imala sreće prilikom pogođene stative od strane Slovenaca. Očekuje se neke promene u timu, pre svega u veznom redu, ali i igra sa jednim napadačem i nešto veći broj ofanzivnih veznih fudbalera. U nekim varijantama Srbiji će ovde biti dovoljan i bod u slučaju pobede Engleske nad Slovenijom sa dva gola razlike, jer bi onda potencijalno Srbija mogla dalje i kao neka od trećeplasiranih selekcija.

Mišljenje urednika: Zaista je komplikovanao prognozirati ovaj meč i biti objektivan, navijačke strasti su tu, ali ovde moramo biti objektivni, da bi izbegli konačan ishod, pokušaćemo sa kombinacijom golova i to igrom 1P0-2&2P1-2 po kvoti 1,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje